Szalai Gabriella - az elfoglalt felnőttek angoltanára

Szalai Gabriella

Ahol találkozhattál velünk:

Ajándék új látogatóinknak!

  • 7 tévhit a tanulással kapcsolatban - minikönyv
  • "Sima út a sikeres vizsgákig - felnőtt fejjel" - minitanfolyam

Keresztnév

E-mail cím

TanuljTanulni.hu > Neked is munka és család mellett kell helyt állnod a főiskolán, egyetemen?

Neked is munka és család mellett kell helyt állnod a főiskolán, egyetemen?

 

Jól jönnének olyan módszerek, amelyek leveszik a tanulás miatti stresszt a válladról?

A TE szakmád, a TE munkád is állandó tanulást igényel?

 

Állandó rohanásban nagyon nehéz elegendő időt szánni a tanulásra.

Felnőttkorban ráadásul már nem úgy tanulunk, mint a gyerekek. Így viszont rengeteg stresszel jár, ha az ember egy újabb diplomát szerezne.

Ráadásul manapság a munkahelyen is folyton új dolgokat kell tanulnunk.

Sokszor egyik-napról a másikra.

 

 

Sokat kell tanulni

Melyik történetben ismersz magadra?

 

200 oldalt kell megtanulnod másnapra. Hajnalig fennmaradsz, és nagy nehezen átküzdöd magad azokon a részeken, amire jut idő. Persze felületesen. Másnap, a vizsga előtt imádkozol: nehogy a kimaradt részeket kérdezzék!

Több fizetést, jobb állást szeretnél. Ehhez viszont kellene szerezned valamilyen piacképes tudást vagy végzettséget. Már régóta gondolkodsz azon, merre indulj. Egyet tudsz biztosan: hamarosan lépned kell!

Kellene már egy új diploma. Nem akarsz lemaradni a munkatársaid mögött, mert nem mindegy, hogy téged küldenek-e el elsőként, ha leépítésre kerül sor. De úgy érzed, „berozsdásodtál”, és nem nagyon akaródzik visszaülni az iskolapadba. Kicsit tartasz attól, hogy nem fogod megállni a helyed…

 

Ismerős? Ha igen, tudnod kell, hogy VAN MEGOLDÁS!

Előbb azonban végezzünk egy egy rövidke tesztet!

 

TE mennyire eredményesen tudsz tanulni?

Ismered a helyes választ az alábbi kérdésekre? És a MIÉRTeket?

 

Tudtad, hogy...?Tudtad, hogy ha a könyvben aláhúzod a fontos részeket, majd letakarod, és megpróbálod visszamondani, TOTÁLISAN rosszul tanulsz?

Tudtad, hogy...?Tudod, hogy egy speciális, de egyszerűen elsajátítható módszerrel egyszerűbben, gyorsabban készíthetsz el BÁRMILYEN írásbeli feladatot – beleértve a szakdolgozatod is?

Tudtad, hogy...?Tudod, melyik a napodnak az a KÉT része, amikor pár perc tanulás is sokat számít? És hogy hogyan lehet ennek a hatását TÖBBSZÖRÖZNI?

Tudtad, hogy...?Tudod, melyik az a speciális típusú ismétlés, amellyel a lehető leghamarabb megragad és a lehető legtovább megmarad a tudás?

Tudtad, hogy...?Tudod, hogy milyen témákat vagy tárgyakat NE tanulj egymás után, és melyek azok, amelyeknek a hatása ERŐSÍTI egymást, és JOBBAN és TOVÁBB emlékszel majd rájuk? 

Tudtad, hogy...?Tudtad, hogy MÁSHOGY kell tanulnod nyomtatott könyvből és a saját jegyzetedből?

 

Ha van a kérdések között olyan, amelyre KÍVÁNCSI lennél, akkor bátran olvass tovább!

Mert a "Sikeres tanulás 2.0" dobozos tréning megadja a válaszokat ezekre a kérdésekre!

És vagy 50 hasonlóra….

 

A "Sikeres tanulás 2.0" tréningben olyan technikákkal ismertetlek meg, amelyeket a Harvard, a Yale, a Columbia, a Princeton, és az NYU tanít saját hallgatóinak.

Ezekről Magyarországon alig hallott valaki annak ellenére, hogy (többek között) az Egyesült Államokban széles körben ismerik a rövidítéseiket, a nevüket, a tartalmukat.

 

Kinek IDEÁLIS a "Sikeres tanulás 2.0" tréning?

 

Kinek jó a Sikeres tanulás 2.0 tréning?Ha munka mellett főiskolára, egyetemre készülsz, és szeretnél könnyíteni a tanulással, vizsgákkal járó terheiden – vagy esetleg attól tartasz, kicsit már "berozsdásodtál" és szeretnél felkészülni a tanulásra.

 

Kinek jó a Sikeres tanulás 2.0 tréning?Ha jelenleg tanulsz, és számodra FONTOS a jó tanulmányi eredmény VAGY az, hogy képes legyél HASZNÁLNI is a tanultakat – akár saját belső igényeid, akár bármi más külső körülmény miatt.

 

Kinek jó a Sikeres tanulás 2.0 tréning?Ha a munkahelyeden rendszeresen ÚJ dolgokat kell tanulnod, és szeretnél helyt állni, hogy megtarthasd a munkád, vagy esetleg egy JOBB állást szerezz.

 

Kinek jó a Sikeres tanulás 2.0 tréning?Ha úgy érzed, már nehezebben tanulsz, mint fiatalabb korodban, és szeretnél előnyt szerezni a könnyebb, a HELYES módszerekkel, vagy esetleg szeretnéd a GYEREKEIDET is megtanítani az igazán eredményes tanulásra.

 

 

Ez egy "bedobozolt", vagyis nyomtatott tréning.

 

Tudtad, hogy miért hasznos, ha mindezt nyomtatott anyagként kapod meg?

Még a személyes tanulási tréning résztvevői is leírták nekem, hogy a nyomtatott anyag NAGYON hasznos:

"a nyomtatott tréning azért jó, mert újból és újból elő lehet venni, és a saját ritmusomban haladhatok vele"

"… többször át lehet nézni, feleleveníteni a tanultakat"

 

Ráadásul a személyes tréningek pozitív energiáját is igyekszem Neked pótolni, mert a tréninget megkapod HANGANYAG formájában is.

Vagyis: akkor is jól jársz, ha hallás után könnyebben tanulsz, vagy akár ha diszlexiával küzdenél. Különösen szeretni fogod a hanganyagot, ha sokat vezetsz, közlekedsz.

Vagy ahogy Zsanett teszi: ő vasalás közben hallgatja meg újra és újra. Éljen a házimunka! 🙂

 

Fontos tudnod, hogy…

…a "Sikeres tanulás 2.0" tréning NEM gyerekeknek, hanem KIFEJEZETTEN felnőtteknek szól.

 

De miért kell nekünk felnőttként a tanulás?

Mert nekünk, a mai felnőtteknek gyerekként NEM volt lehetőségünk mindezt megtanulni egy szomorú TÉNY miatt.

 

Az oktatási rendszerünk cserbenhagyott minket.

 

Évszámokat és képleteket töltöttek a fejünkbe anélkül (és ahelyett), hogy átadták volna a képességeket, amelyekkel boldogulhatnánk az életben.

Például a TANULÁS képességét.

Az eredmény?

Nyelvvizsga bizonyítvány hiányában át nem vett diplomák TÖMEGE, évhalasztások és félbehagyott iskolák, a vizsgák után pár perccel az agyunkból egyszerűen KIHULLÓ tudás.

 

Ezért jött létre a "Sikeres tanulás 2.0" tréning.

 

Miről lesz szó a tréningben?

 

A tréning tartalmát olyan hosszú lenne csak elmondani is, hogy itt a négy fő témáját mutatom csak be.

Tonnányi ismeretet kapsz majd, túl sok is lesz – de persze be is gyakoroltatom majd veled az egyes technikákat! 

 

A tréning 4 modulból áll:

 

  • Tanulás folyamata: a tréning után tudni fogod, hogyan működik az agyad, és hogyan fogadja be könnyen a tanulnivalót. Vége az árral szemben való úszásnak! Úgy fogsz tanulni, ahogy az agyad legkönnyebben képes azt befogadni.

 

  • Tanulási technikák: megtudod, hogyan tudjuk utánozni felnőttként, ahogy a gyerekek tanulnak. Látni fogod azt is, hogy mik a felnőttek erősségei, és hogyan használjuk ki ezeket. Megismersz olyan gyilkos tanulási technikákat, – a TE tanulási stílusodhoz igazodva -, amelyek segítségével alkalmazni tudod a tanultakat, és amelyek felgyorsítják a tanulást.

 

  • Tanulási képességek: választ kapsz arra, hogyan tanulj, ha ha nincs időd rá, és mit tegyél, ha nincs kedved tanulni. Megtudod, hogyan NE legyél profi halogató, és hogyan kezeld, ha tanulnod kell, amikor a világ épp összeomlani készül körülötted. Tudni fogod, mit tegyél, ha elvesztetted a motivációd, és fejlesztheted azokat a képességeket, amelyek az élet minden területén magabiztosságot adnak.

 

  • +1 BÓNUSZ-modul – Sikerképességek a munkaerőpiacon: való életből vett példákon keresztül tudni fogod, hogyan juthatsz a munkaerőpiac TOP 5 %-ába, mit jelent ez a gyakorlatban 2012-ben, és pontosan hogyan segít neked a tanulás ennek a célnak az elérésében.

 

Megvettük neked a jogait egy nemzetközi kutatóintézet által fejlesztett, komoly, komplex 56 kérdéses tanulási tesztnek, amellyel felrajzolhatod saját "pókhálódat", vagyis megtudhatod, hogy a hét tanulási stílusból melyik milyen mértékben jellemző Rád.

Természetesen kész taktikákat is kapsz arra, HOGYAN tanulj a teszt alapján.

 

8 éve kutatom és tanítom a TANULÁSI módszereket, és te EGYBEN megkapod ennek a 8 évnek a tapasztalatát.

Ami nekem 8 évbe telt, az most mind a tiéd lehet.

 

Sokat ér ez a tudás!

Te is tudod: ezért a tréningért kérhetnék nyugodt szívvel 100.000 Ft-ot is.

Még úgy is BŐVEN megérné Neked.

De MOST ennek az összegnek a töredékéért megkapod ezt a tudást!

 

 

És még egy utolsó fontos dolog.

 

 

Kinek NEM való a "Sikeres tanulás 2.0" tréning?

 

 

Nem való neked, ha...Ha az SQ4R, a Cornell-módszer és az 5R, vagy a mozaikszavak technikája számodra már ismerős, akkor NE vedd meg, mert nem biztos, hogy sok újat tudok neked mutatni. Ez a tanulási tréning PÓTOLJA azt, amit már az általános iskolában kellett volna megtanulnunk…

 

Nem való neked, ha...Ha azt várod, hogy ez a tréning megspórolja neked a munkát, NE vedd meg! Ne érts félre, én hiszek a csodákban, csak gyártani nem tudom őket. 🙂 A munka megmarad, csak ügyes szerszámokat kapsz hozzá, amelyekkel könnyebb és élvezhetőbb lesz!

 

 

Ebben a dobozos tréningben olyan tanulási stratégiát adok a kezedbe, amellyel HASZNÁLNI is tudod majd a tanultakat a mindennapokban. Olyat, amire szükséged lesz a munkaerő-piaci sikerhez, és a stabil, biztos egzisztencia megteremtéséhez.

 

Ha szeretnél ügyesebb, modernebb szerszámokat, amelyekkel a munka eredményesebb, a "Sikeres tanulás 2.0" tréning Neked termett!

 

A dobozos tréninget személyes tréningeken kísérleteztem ki.

Érdekel, mit mondtak a résztvevők az anyagáról a legutolsó tréningen, 2012. november 24-én?

 

"Sajnos, elég nehéz időszakot kell (kellett) átélnem. Mostanában azt éreztem, nagyon elfáradtam. …nekem a tréning tudatosságot adott. "

"a magam részéről lendületet kaptam…számomra személyes módon hitet adott, hogy nincs késő bármikor valami újba belevágni és megtanulni"

"koncentráltan, egy nagyon rendezett formában, érthetően megfogalmazva kaptam fontos útmutatást, tippeket, információkat egy olyan területen, amely gyerekkoromtól fogva érint engem, és a családom összes tagját, és valószínűleg innentől kezdve is fog érinteni, és amelynek a mechanizmusát, lényegét még soha senki nem próbálta megtanítani, megmagyarázni nekem."

"sokkal többet adott, mint maga a téma [a tanulás – szerk.]. Az mellett, hogy megtanulod a módszereket, teljesen más érzéseket és gondolatokat is kihoz az emberből. … Kinyílik a világ, mert olyan információk birtokába jutsz, amit eddig sehol máshol nem kaptál."

"megmutatta, hogy nem lehetetlen megtanulni valamit, és nem is kell, hogy nehéz legyen, csak a megfelelő eszközök kellenek hozzá"

"tudást [ad – a szerk], amit ha használunk, sikeresebbek lehetünk."

"nőtt a tanulási kedvem, és a tanulással kapcsolatos tudásom"

"összeszedi a tanulási technikákat, amelyeket nem szednék össze magamnak ennyi energia és időbefektetéssel, és lendületet ad, hogy alkalmazzam"

"új ötleteket, megközelítéseket kaphattam, ahhoz, hogy sikeresebb legyek a tanulási folyamatom minden lépése során"

"sok mindent megmagyarázott, amit idáig többé-kevésbé ráérzésből, a sok vizsga után megszerzett tapasztalat alapján alkalmaztam a tanulásban"

"megismertem magam (milyen típusú tanuló vagyok), segített kijelölni a tanulás irányát. A célkitűzős rész különösen jó volt… Mindamellett kaptam ún. képleteket is a tanuláshoz, amelyek közül a nekem megfelelőt rögtön tudom alkalmazni."

"fontos volt újra felismerni, hogy nem a végeredmény fontos, hanem az odavezető út. Köszönöm!"

(ÉN köszönöm Laci, Linda, Mónika, Mária, Andrea, Attila, Csaba, Tamás, Zoltán – akiktől idéztem. 🙂 )

 

Szeretnéd mindezt?

 

Mennyibe kerül?

 

A "Sikeres tanulás 2.0" dobozos tanulási tréning ára 23.480 Ft.

Ezt az összeget egyetlen havi fizetésemelkedéssel be tudod hozni, ahogy a tanulási készségedet munkába állítod, és ennek eredményeképpen kicsit jobban mennek a dolgaid.

Ezért az egyetlen alacsony összegű befektetésért élethosszig használható tudást kapsz.

Te meddig tervezel még élni?

Még 5 évet? Még 10 évet? Vagy még 50 évet?

Számolgass egy kicsit…

 

 

Szalai Gabriella, tanulás-tanár

EXTRA BÓNUSZ: szabjuk RÁD a tanulási tréninget!

 

Marad még kérdésed, miután áttanulmányoztad a csomagodat?

Esetleg valamilyen akadályba ütközöl a megvalósításnál?

Sebaj! Kérdezz, és együtt kitaláljuk a megoldást!

Most fél órás Skype konzultációs időpontot kapsz a dobozos tréninghez, hogy még több eredményt érj el.

 

 

Csak a tanulás képessége teremt biztos egzisztenciát.

TE is tudod: olyan időket élünk, amikor egyik napról a másikra mindent elveszíthetsz.

Vagy épp elvehetik tőled azokat a dolgokat, amiért megdolgoztál. De egyetlen dolgot senki sem vehet el tőled. Azt, amivel újra megszerezhetsz magadnak mindent: a tudásod, a tapasztalataid, a képességedet a tanulásra.

Ha úgy gondolod, te is bebetonoznád a jövőbeli megélhetésedet, akkor töltsd ki a megrendelőlapot!

 

 

 

Megrendelőlap

 

A megrendelőlap kitöltésével megrendeled a "Sikeres tanulás 2.0" dobozos tréninget 23.480 Ft-ért.

 

Név:*
E-mail cím:*
Postázási cím:*
Telefonszám:*
Számlázási név (ha más):
Számlázási cím (ha más):
Megjegyzés:

 

A befizetés banki utalással vagy az ügyfélszolgálati irodában készpénzzel (XIV. Budapest, Angol u. 38.) lehetséges.

 

Mi történik a megrendelés után?

1. Kapsz egy automatikus e-mailt a megrendelésed adataival és a befizetéshez szükséges adatokkal.

2. A befizetésed beérkezését szintén e-mailben jelezzük vissza.

3. Befizetésed beérkezését követő hétköznap postára adjuk a Sikeres tanulás dobozos 2.0 tréninget.

 

FONTOS!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]tanuljtanulni.hu).

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Megrendelés" gombra való kattintással a Webtréner Kft.-vel kötöd, székhely: 1149 Budapest, Angol u. 38.

 

 

Nyomd meg a "Tetszik" gombot, ha szerinted a barátaidnak is érdemes lenne tudniuk erről!

És ha szerinted a Google-nak is illene ismernie minket, nyomj egyet a +1 gombra is!

© 2012 – tanuljtanulni.hu

Elfoglalt, rohanó felnőtteknek segítünk tanulási céljaik gyors és fájdalommentes elérésében, és a munkaerőpiacon való boldogulásban

Oldalunk sütiket (cookie) használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát! További információ

Az Uniós törvényeknek megfelelően felhívjuk figyelmedet arra, hogy weboldalunk sütiket (cookie) használ. Ezek veszélytelen fájlok, melyekre a felhasználóbarátabb böngészés miatt van szükség. A sütiket letilthatod böngésződ beállításaiban. Az "Engedélyezem" gombra való kattintással elfogadod a sütik használatát.

Bezárás